Abonneren

Op dit moment is het nog onduidelijk of Beeldenmagazine in 2020 in papieren vorm uitkomt. Voordat u een abonnement afsluit, neem contact op met de uitgever.

Beeldenmagazine is in 1987 gestart als een informatiebulletin van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers. Na drie jaar stopte dit informatiebulletin, waarna het in 1997 een herstart maakte. Het groeide van een leporello met 12 pagina’s stapsgewijs uit naar het huidige blad met een omvang van 40 pagina’s. In 2007 kwam het blad los van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers te staan en nam uitgeverij Smit van 1876 het blad over. Beeldenmagazine is een van de weinige tijdschriften voor vakgenoten en een breed publiek dat in ruimtelijk werk geïnteresseerd is, en dat specifiek recensies van tentoonstellingen, kunst in de openbare ruimte, debatten, symposia, kunstprijzen en boeken kritisch beschrijft. In Beeldenmagazine vindt u geen beschrijvingen vooraf, maar wordt alles door de medewerkers ter plekke bezocht en kan er zodoende kritisch op het geborenen gereflecteerd worden.

Beeldenmagazine verschijnt vier keer per jaar. Een (cadeau)abonnement kost € 37,50 per jaar. Losse nummers € 9,95. 

S.P. Abonneeservice, Antwoordnummer 10016, 2400 VB Alphen a/d Rijn (een postzegel is niet nodig). Bel 088-1102034, of mail naar info@spabonneeservice.nl