Preview Beelden 3#2018

Preview Beelden 3#2018

 

In het komende nummer van Beelden kunt u na recensies in het vorige nummer over twee grote tentoonstellingen in België, de Triënnale Brugge 2018 en Beaufort 2018, opnieuw een bijzondere tentoonstelling bij onze zuiderburen lezen, namelijk Play in Kortrijk. Op diverse binnen- & buitenlocaties in Kortrijk nodigen de kunstwerken kinderen én volwassenen uit tot spelen. 

In de zomer waren er, en sommige zijn de komende weken nog te zien, ook in ons land veel tentoonstellingen op buitenlocaties te zien. Zo beschrijven wij de tentoonstellingen Into Nature in Drenthe, Landkunst Fort Sabrina in Brabant, Zomersneeuw op Beelden op de Berg in Wageningen, Hybride in de Lustwarande in Tilburg en On the Move in Doorn.

Daarnaast leest u o.a. over Frans en Marja de Boer Lichtveld in Museum Jan van der Togt in Amstelveen, Ferdi in Amsterdam Magisch Centrum in het Stedelijk in Amsterdam, Mari Andriessen in de St Bavo in Haarlem en Ewerdt Hilgemann bij de Verbeke Stichting in Kemzeke (B).

Van de kunstwerken in de openbare ruimte kunnen wij in ons blad niet om 11 Fountains in Friesland heen. Fonteinen die zijn gemaakt door elf internationale kunstenaars uit elf verschillende landen als onderdeel van Leeuwarden-Fryslân 2018. 

Een ander groot project in de openbare ruimte zijn de kunstwerken in de stations van de metro van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam. 

Verder kunt u in het nieuwe nummer onze vaste rubrieken ‘Verborgen schatten’, ‘Cross-overs’, ‘Het atelier’, en ‘Boeken’ vinden. 

29 september a.s. komt Beelden 3#2018 uit. 


Wilt u vier keer per jaar op de hoogte gehouden worden van de vele activiteiten op het gebied van ruimtelijk werk, neem dan een abonnement. Een abonnement kost € 35,- per jaar. Het eerste jaar betaalt u slechts € 25,-. 


S.P. Abonneeservice, Antwoordnummer 10016, 2400 VB Alphen a/d Rijn (een postzegel is niet nodig). Bel 088-1102034, of mail naar info@spabonneeservice.nl

Comments